Ledig stillinger - FINN og NAV

I samarbeid med Metro Branding har Enfinity levert en ny, dynamisk og kreativ nettside som skulle gjøre jobbsøkerprosessen mer spennende.

Resultatet ble et nettsted hvor all informasjon var samlet på én side. Enkel tilgang til alle seksjoner via meny i toppen, med et fullt dynamisk oppsett i bakgrunn. Løsningen ble bygget på vår egen publiseringsløsning Plenum, og ga brukeren full mulighet til å skreddersy sider etter eget ønske. Bilde-, video- og artikkelgalleri, fullbredde videoer, artikkelkaruseller og ikke minst muligheten for å legge til egne stilsett og skrifttyper ble lagt inn som alternativer.  

Nettstedet ble utviklet i samarbeid med Metro Branding, hvor Metro Branding leverte idé, konsept og design. Enfinity hadde ansvar for utvikling og drift av løsningen.

I tillegg til ulike metoder for synliggjøring av informasjon fikk kunden mulighet til å legge opp til en quiz for å skape initiativ og viral spredning. Quiz'en kunne bestå av kun spørsmål og svar, eller bilder med bildealternativer. Det var også mulig å dele poengsummen på Facebook.