Pål Virik Nilsen

Enfinity har designet og levert nettside i EPIServer CMS med integrasjoner mot YouTube, Facebook og Instagram for Class One Powerboat-kjører Pål Virik Nilsen.

Pål Virik Nilsen har en stor skare av tilhengere og han benytter sine nettsider til å informere om kommende løp, sin karriere og ikke minst til å vise frem video og bilder fra sine spektakulære løp. 

Om nettløsningen sier Pål selv:

— Jeg er utrolig stolt av websiden som er levert av Emagine og EPiServer. Siden er veldig profesjonell og gjennspeiler det imaget jeg vil ha mot mine sponsorer, fans og andre interesserte. Når jeg reiser hele verden på båtløp så er det veldig ofte jeg får skryt av websiden min og det arbeidet vi gjør digitalt. Oppdateringsmessig er løsningen veldig enkel og fleksibel å holde ajour. Om jeg sitter hjemme, på hotellet eller en flyplass så er oppdateringer kun få tastetrykk unna.

— Sporten min er actionpreget og det finne mye spektakulære historier der bilder ofte er hovedingrediensen. Løsningen fra Enfinity og EPiServer har fått til maksimalt utbytte av bilder slik siden er programmert.

Daglig leder i Enfinity, Bjørn Kaare Bøe uttaler følegende om samarbeidet og løsningen:
— Enfinity har hatt et godt og fruktbart samarbeid med Pål Virik Nilsen gjennom mange år og selvfølgelig skal en av verdens ledende profesjonelle racerbåtførere ha en av de beste publiseringsløsningene på markedet! Sammen med EPiServer har vi levert løsning basert på en markedets beste CMS, vi ønsker Pål lykke til med satsning og gleder oss til å følge ham på veien.


Om Pål Virik Nilsen

Pål Virik Nilsen deltar i både rundbane- og offshore-løp i klassene T-400, S-550, S-850, Formel 4, Formel 3, Formel 2, 3B, 3C & Class1, Class1 supercat. I 2009 ble han kåret til årets norske motorsportsutøver med sin 3. plass i EM.