Randofolk

Nettside for randofolk og toppturentusiaster hvor leserne selv kan publisere sine egne bilder og historier.Kunde
Mezzo Media AS
Produkt
Plenum CMS
Design
Enfinity

Enfinity har levert denne nettsiden i vårt CMS, Plenum.

Randofolk.nos medlemmer får her en unik mulighet til å selv publisere artikler,skrytevideoer og bilder fra sine turer. Løsningen gir vår kunde mulighet til å lage egne formater for å publisere innhold, og de har enkel tilgang til abonnementene som finnes på nettsiden. Brukertilganger og filtre for alle bilder som er lagt inn ligger også lett tilgjengelig med en enkel innlogging. 

Randofolk har også en egen shop hvor man kan se annonserte kolleksjoner som er annonsert. Ved hjelp av hurtiglenker blir man sendt rett til kundens partnerleverandører.

Enfinity videreutvikler frontend og backend fortløpende ved behov. Her bidrar vi med løsningsforslag, og bistår gjennom hele prosessen fra ide til design og frem til sluttproduktet leveres på nettsiden. 

Om Randofolk

Randofolk.no er en medlemsside for randofolk, toppturentusiaster og andre intresserte. Her publiseres innhold knyttet til alt som har med turer til fjells med ski, brett og truger på beina. 

Medlemmer får også tilgang til gode tilbud fra Randofolks samarbeidspartnere og leverandører. Innholdet skrives og publiseres både av redaksjonen og eksterne ambassdører.