Sandefjord Golf

Sandefjord Golf fikk nye nettsider sommeren 2023, disse er designet og utviklet av Enfinity. Nettsiden er basert på Plenum CMS og har integrasjoner mot YR, GLFR og YouTube.

Enfinity har vært sponsor til Sandefjord Golf gjennom flere år, ansatte hos Enfinity har hatt flere hyggelig besøk på den flotte banen i Sandefjord og i 2023 fikk vi også lov til å lage nye nettsider til golfklubben.

Enfinity har ledet og gjennomført prosessen med utarbeidelse av webdesign. Gjennom designmøter med oppdragsgiver har vi avdekket behov og prioritert innhold. Ved bruk av trådskisser har vi jobbet frem rammeverk og navigasjon samt landet en disposisjon for innholdet på nettsiden. Innebygget video fra YouTube gir nettstedet gode muligheter til å vise frem den flotte banen.

Sandefjord Golf ønsket å ha fokus på banen, banestatus, baneguide og om aktivitetene hos golfklubben. Gjennom integrasjon mot YR og GLFR får vi oppdatert vær- og føreforhold, legger banemanskapene ut en melding gjennom sin portal (GLFR), vil dette vises umiddelbart på nettsiden.

Utsnitt forside

Nettsiden henter sine filmer fra alle de 18 hullene fra YouTube, en enkel og oversiktlig måte å vise informative videoer på. De fleste av filmene ligger på Sandefjord Golf sin egen kanal på YouTube, dette gjør at de også dukker opp i Google-søk.

Utsnitt hullvideo

Enfinity har bistått med publisering av innhold, vi har redigert videoer og administrert YouTube. Våre designere har kompetanse på innholdsproduksjon, videoredigering og bildebehandling og har her bidratt med å komme raskt i gang med nytt nettsted.

All informasjon publiseres gjennom Enfinity CMS (Plenum), hvor redaktørene kan publisere innhold i ulike maler for enkelt å legge ut nyheter, hullinfo, banestatus, info om sponsorer og annen nyttig informasjon til medlemmene.

Vil du vite mer om hvordan Enfinity kan hjelpe deg og din bedrift med nye nettsider, ta kontakt med vår daglig leder:

Bjørn Kaare Bøe
Mobil: 918 59 192
bkb@enfinity.no