Stromoyracing

Enfinity har designet og utviklet en sprek og tøff nettside for verdensledende F1 Powerboat-sjåfør Marit Strømøy og hennes team.

3,2,1 Go! Marit Strømøy og teamet hennes reiser verden rundt for å kjøre båt - fort! Sporten er adrenalinfylt, actionpreget og røff, det ønsket vi skulle reflekteres i nettsiden også.

Nettsiden er basert på vårt egen publiseringsløsning, Plenum. Enfinity har designet en sprek og tøff nettside i tråd med Strømøy Racings eksisterende profil og på bakgrunn av bildemateriell og innspill fra Marit. Nettsiden har en skreddersydd videoavspiller i toppen som promoterer Marit, og resten av nettstedet har farger, skrifttyper og detaljer som komplementerer profilen godt. Det er også benyttet vektorisert grafikk for høyoppløslige skjermer.

I tillegg til et tøft utseende er nettsiden selvfølgelig tilpasset mobile enheter og tilrettelagt for enkel oppdatering av forsiden ved å produsere innhold på undernivåer. 

Nettstedet inneholder racing- og event-kalender, samt integrasjon mot Instagram for å vise siste postene fra kontoen til Marit.

Om Strømøy Racing

Strømøy Racing er Norges største og eldste Powerboat-team og historien strekker seg helt tilbake tili 60-tallet og Leif Strømøy. I dag ledes teamet av Marit Strømøy og hennes mann Andrea Colombo.