The Watch

For Thewatch.no har Enfinity har laget nettside for den klokkeinteresserte. Her kan leverandørene selv logge inn og publisere annonser og produkter. Nettsiden tilbyr også medlemskap i TheWatchHub hvor brukerne må logge seg inn for å få tilgang til å lese alt innhold.

Med ulike annonser, slideshow og artikler har denne unike siden om klokker fått sin plass på nettet. Kunden har store endringsmuligheter og kan forme sin hjemmeside slik de selv ønsker. 

Gjennom Plenum får kunden enkel tilgang til abonnementene som finnes på nettsiden. Brukertilganger og filtre for alle bilder som er lagt inn ligger også lett tilgjengelig med en enkel innlogging. 

Enfinity videreutvikler frontend og backend fortløpende ved behov. Her bidrar vi med løsningsforslag, og bistår gjennom hele prosessen fra ide til design og frem til sluttproduktet leveres på nettsiden. 

Om TheWatch.no

Thewatch.no er en medlemsside for klokkeentusiaster. Her publiseres innnhold om ulike klokkemerker og modeller, lekre bilder og historier, samt innhold fra ledende leverandører.