Tilbords App

Som en videreføring av vårt samarbeid med Tilbords har Enifinity utviklet kjedens app.

Gjennom vårt lange samarbeid med Tilbords har vi i samarbeid med Terki utviklet en helt ny app for deres kunder. Her kan man kjøpe varer, lage ønskelister og se tidligere kjøp. En helt ny strekkode-funksjon gjør at kundene også kan bruke appen ute i butikkene for mer informasjon om produktene.

For Tilbords gir appen mulighet for økt nærhet til kundene. Uansett hvor de er, kan kundene via mobilen få tilgang til nyheter, produkter og kjøpe varer. Vår løsning gir Tilbords mulighet for å sende ut pushvarsler, og på den måten holde seg i kundenes bevissthet. 

Vår løsning gir kundene egne app-profiler som knyttes opp mot deres kundeforhold i webløsningen. Fordeler, kampanjer og tilbud blir stadig oppdatert og med vårt system har Tilbords alltid full kontroll. Løsningen er integrert mot EG Retail (Chain) slik at kundene får samme informasjon på nett, i app og i butikk.

Om Tilbords

Tilbords er Norges ledende interiør og kjøkkenkjede. Her finner alt du trenger til hjemmet, både kjøkkenutstyr og flott interiør fra kjente merkevarer. Med sin 68 butikker er Tilbords synlig tilstede i hele landet.

Tilbords eies av Home Brands Holding AS, som også eier Kitch’n og Cervera.