Tilbords

Tilbords har vært kunde hos oss i Enfinity gjennom mange år. Her leverer vi nettsider med nettbutikk og en rekke integrasjoner blant annet mot betalingsløsninger, kundedatabase og kjedens butikker.

Nettstedet er stadig i utvikling og vi designer og lager i samarbeid med Tilbords nye funksjonaliteter hele veien.

Vårt CMS, Plenum benyttes som base med mange ulike integrasjoner. Blant annet mot ulike betalingsløsnigner som Klarna og Vipps. I tillegg er det satt opp integrasjoner mot kundedatabase som gir hver enkelt kunde en tilpasset side. Det er også integrasjoner mot butikkdatasystem EG Retail. 

Gjennom mange år med oppdateringer og endringer har nettsiden nå en stram og moderne look. Enfinity bistår gjennom hele utviklingsprosessen, vi er med hele veien fra ide til leveranse. 

Vårt nyeste felles prosjekt var utvikling av en egen løsning for butikkskjermer ute i butikkene. Her kan Tilbords' kunder selv gå inn og lese om produkter, samt bestille varer direkte fra butikkskjermen dersomom varen ikke er tilgjengelig i butikken. 

Vi har også laget ulike løsninger for at Tilbords enkelt skal kunne publisere ytterligere produktinformasjon slik som bilder og videoer, samt annonser for kampanjer og merkevarevisning.

Om Tilbords

Tilbords er Norges ledende interiør og kjøkkenkjede. Her finner alt du trenger til hjemmet, både kjøkkenutstyr og flott interiør fra kjente merkevarer. Med sin 68 butikker er Tilbords synlig tilstede i hele landet.

Tilbords eies av Home Brands Holding AS, som også eier Kitch’n og Cervera.