Enfinity lager ny nettside til Blåhvalane


Publisert

Enfinity (tidligere Emagine) var tidlig med på laget som sponsor til Sandefjord Fotball (SF). Det har vært et fruktbart og langsiktig samarbeid (over 20 år). Enfinity har også støttet SF sin trofaste supportere, Blåhvalane, i over 16 år. Nå er ny nettside lansert!

Nettsiden er basert på Enfinity sin CMS (publiseringsløsning) Plenum. Design er utarbeidet av Enfinity og Blåhvalane i godt kreativt samarbeid.

Blåhvalane ønsket å formidle informasjon fra supporterklubben men også fra sine samarbeidspartnere Fan Zone og Småhvalane, slik at all supporterinfo kan finnes et sted.

Ta gjerne en titt på den nye siden: blahvalane.com

Daglig leder, Bjørn Kaare Bøe, ser frem til også å være en stolt sponsor til SF og en god støttespiller for Blåhvalane:

"Enfinity gleder seg til å være med i sesongen 2023, med nytt firmanavn er det viktig å synes, få profilert både ny profil, logo og navn - der er SF en viktig medspiller. Når vi nå ogå fornyer samarbeidet med Blåhvalane er vi med både på banene og på tribunen. Vi gleder oss over entusiasmen til Blåhvalane og roper "GUTTANE" høy i kor!

Vi sees på stadion – samme plasser som i alle år!"

Blåhvalane uttaler fornøyd:

Enfinity har gjort en fantastisk jobb med de nye hjemmesidene og vi kan ikke få takket dem nok.

Takket være dem, får vi nå samlet Blåhvalane, Småhvalane og Fanzone på samme plattform. Endelig får alle en enkel måte å publisere siste nytt på. All jobben Enfinity har lagt ned, gjør rett og slett hverdagen vår enklere. Det har vært et flott sammarbeid underveis i prosessen, med meget god og tydelig kommunikasjon.

Grunnarbeidet er utført og fra nå av blir det opp til oss å følge opp."

Søndag 4. juni var hele gjengen fra Enfinity på fotballkamp. Vi fikk med oss Sandefjord Fotball slå Odd hele 4-1, dessuten fikk vi oppleve Blåhvalane på nært hold - for en entusiasme!