Sandefjord Golf med nettløsning fra Enfinity


Publisert

I august lanserte Sandefjord Golf nye nettsider som er designet og utviklet av Enfinity. Nettsiden er basert på Plenum CMS og har integrasjoner mot YR, GLFR og YouTube.

Nettsiden er utarbeidet i tett samarbeid med Sandefjord Golf som til daglig benytter siden for å nå ut til sin medlemsmasse og ikke minst til alle besøkende som ønsker å spille på denne flotte banen.

Sandefjord Golfklubb kontaktet Enfinity med et ønske om å oppgradere til en mer visuell og moderne hjemmeside, med bedre funksjonaliteter og opplevelse, for både bruker og klubbens webansvarlige. Det har vi fått!

Roger Kvalvåg, webansvarlig Sandefjord Golfklubb

Enfinity har ledet og gjennomført prosessen med utarbeidelse av webdesign. Gjennom designmøter med oppdragsgiver har vi avdekket behov og prioritert innhold. Ved bruk av trådskisser har vi jobbet frem rammeverk og navigasjon samt landet en disposisjon for innholdet på nettsiden.

Innholdet publiseres av Sandefjord Golf sine ansatte og tillitsvalgte gjennom Plenum Publiseringsløsning, som er Enfinity sitt eget produkt. Deler av innholdet leveres fra andre tjenester som YR, YouTube og GLFR. Disse integrasjonene gir oppdatert værmelding, video av alle hullene og ikke minst oppdatert banestatus fra banemannskapene.

Integrasjon med GLFR (Gimmie), YR og Youtube gjør brukeropplevelsen svært god og informativ. Tilbakemeldinger fra gjester og medlemmer er utelukkende positive.

Roger Kvalvåg, webansvarlig Sandefjord Golfklubb

Sandefjord Golfbane er en flott 18-hulls Park- og Skogsbane, som mange golfere finner både utfordrende og vakker! Den har store, ondulerte greenområder etter siste internasjonale regler og spesifikasjoner. Banen, med 18 hull, hadde offisiell åpning i august 2009, og ligger i Marum/Jåberg-området, fem kilometer fra Sandefjord sentrum.

 

Innebygget video fra YouTube gir nettstedet gode muligheter til å vise frem den flotte banen. Se mer om nettsiden på vår referanseside.

Ved klubbhus-området er det en stor Driving range og et treningsfelt for chipping, bunkerslag og stor øvingsgreen. Det er også en liten 6-hulls treningsbane, som kan fritt benyttes av alle.

Sandefjordgolf.no er et godt eksempel på hvordan vi kan forenkle jobben med publisering for de ansatte og frivillige. Her kan man gi informasjon raskt ut via nettsiden med noen enkle tastetrykk

Bjørn Kaare Bøe, daglig leder Enfinity

Ta en titt på den nye nettsiden www.sandefjordgolf.no