Samarbeidspartnere


Publisert

Enfinity har flere samarbeidspartnere som benyttes for å komplettere leveranser. Utover at du som kunde på denne måten får tilganger til et bredt spekter av kompetanse, slipper du å måtte forholde deg til mange ulike selskaper og ulike tekniske begreper. Enfinity fungerer som et nav i en slik komplett leveranse og blir ditt kontaktpunkt gjennom hele prosessen

Våre samarbeidspartnere


Moloko

Moloko er et fullservice grafisk byrå som bistår med alt innen visuell kommunikasjon. Fra det grunnleggende som logo og grafisk profil til mer løpende oppgaver som design av brosjyrer, bannere, årsrapporter, markedsmateriell, annonser og pakningsdesign. Moloko AS holder til i Sandefjord og drives av Katrine Oppebøen-Bjerke.


Bekk og Bruse Kommunikasjon

Bekk og Bruse Kommunikasjon bistår bedrifter og organisasjoner med kommunikasjons- og markedsoppgaver.  Leverer alt fra innsikt, strategi og posisjoneringarbeid til kampanjeutvikling, innholdsproduksjon og språkvask, samt drift av nettsider og sosiale medier. Bekk og Bruse Kommunikasjon AS har base i Sandefjord og drives av Tirill Ilebekk Hansen.


Terki

Terki ble startet i 2002 og de jobber på prosjekter direkte med kunder og leverandører, og har lang erfaring med å jobbe som en del av eksisterende IT hos kunder og leverandører. De er også en samarbeidspartner både når det gjelder homesourcing og riktig cloud-strategi for IT løsninger. Terki har mange års erfaring fra produktutvikling av IT-plattformer som andre IT-selskaper har brukt og solgt som sine applikasjoner.

Enfinity og Terki har utviklere med komplementær kompetanse som sammen gir et god fundament for å forstå og utvikle kundeopplevelser gjennom analoge og digitale kundereiser. Vi har jobbet sammen i flere år og sammen levert apper integrert mot store netthandelsplattformer.

Online4u

Online4u er en ISP med fokus på bedriftsmarkedet. Selskapet består av ansatte med lang og solid erfaring innen bransjen. Helt siden 1995 har de jobbet med ISP tjenester for det profesjonelle markedet, deriblant var noen av dem med i Vestfoldnett fra starten av og senere Intellinet ASA.

Online4u sin "enkle" visjon er å levere forretningskritiske ISP tjenester med høy kvalitet.

De holder til på Torp-IT i Sandefjord (www.torp-it.no), og på samme lokasjon har de også ett av sine driftssenter. Deres andre driftssenter befinner seg strategisk plassert i Oslo, nær NIX (Norwegian Internet eXchange) - samtrafikk punktet i Norge.

Enfinity og Online4u har jobbet sammen helt siden oppstarten i 2000 og har mange felles og trofaste kunder over mange år. Vi opplever partnerskapet som et gjensidig godt og fruktbart samarbeid hvor mange verdier og mål er felles.

Enfinity benytter også tjenester fra

Microsoft Azure
Amazon Web Services
Så Lett Data