Proffkjøp - en ny spennende kunde


Publisert

Enfinity og Proffkjøp inngår avtale om leveranse av nye nettsider, ny medlemsportal og nytt administrasjonssystem for håndtering av medlemsavtaler. Prosjektet leveres sammen med Ganske Enkelt i Drammen.

Proffkjøp jobber for lønnsomhet i byggeprosjekter. Nettsiden viser alle avtaler og medlemsprogrammer alle medlemmer kan benytte seg av. Med Enfinitys Plenum-løsning kan Proffkjøp enkelt legge ut nytt innhold, redigere kundeportefølje, samt mye mer. 

Proffkjøp lar sluttkunden fokusere på byggeplassen, Enfinity lar Proffkjøp fokusere på avtaler og medlemshåndtering. 

Gjennom gode innkjøpsavtaler, som blir forhandlet frem vil selv de minste bedriftene få avtaler som de store aktørene. Proffkjøp bistår medlemmene med gode priser, men også muligheten til å få produktene levert rett på byggeplass. 

Publiseringsløsningen vi har utviklet i samarbeid med Proffkjøp har flere ulike formater, der de kan publisere produkter og nyheter i ulike stiler. Mulighetene er store for å spesialtilpasse sine publiseringer i vårt CMS-system Plenum. 

Vi er også leverandør av designet og rammeverket for løsningen.

En integrasjon mot CRM-systemet i SuperOffice utgjør en stor del av leveransen. Proffkjøps medlemmer kan se og oppdatere sine avtaler, og Proffkjøp kan til enhver tid vedlikeholde og yte support på oppdatert data. 

Har du lyst på en kompleks løsning på en enkel måte? Vi har integrasjoner mot store aktører og et velfungerende CMS, ta gjerne kontakt for en uformell prat rundt dine behov.
Vi rådgir, designer og utvikler nettsider tilpasset deg og dine behov med komplekse integrasjoner.