Enfinity vokser videre, ny utvikler på plass


Publisert

Vi er glade for å kunngjøre en spennende ny tilvekst til vårt Enfinity-team innen Front-end: Bjørn Are Nielsen, webutvikler

Bjørn Are er nyutdannet webutvikler som bringer en frisk og entusiastisk tilnærming til bordet. Til tross for begrenset erfaring som utvikler, har Bjørn Are vist en imponerende læringsvilje og et sterkt ønske om å vokse i feltet. Han har en solid bakgrunn og mange års erfaring innen administrative forvaltningsoppgaver, men tok en dristig beslutning i voksen alder ved å starte studiene innen Front-end utvikling ved Gokstad akademiet.

Du kan lese mer om hans reise her i en artikkel på tenksandefjord.no.

Han har tidligere arbeidet i selskaper både innenfor privat næringsliv og finanssektoren. Han har en brennende lidenskap for webutvikling.

Vi ønsker Bjørn Are hjertelig velkommen og ser frem til å samarbeide med ham for å levere gode og effektive løsninger for internett til våre kunder. Hans omfattende erfaring og begeistring vil utvilsomt bidra til vår suksess, og vi er svært fornøyde med å ha ham med i vårt team. Vi ser med spenning frem til hva fremtiden bringer for Enfinity, med Bjørn Are som en verdifull del av vårt lag!

Jeg er utrolig begeistret for å være en del av Enfinity-teamet! Det er virkelig en fantastisk mulighet, og jeg ser frem til å bidra til spennende prosjekter

 Bjørn Are Nielsen, Webutvikler hos Enfinity