Husa Racing med nettløsning fra Enfinity


Publisert

Velkommen til Husa Racing sitt nye digitale hjem! Som stolt sponsor og samarbeidspartner ønsker vi å presentere den nye nettløsning, drevet av Plenum CMS med sømløs integrasjon mot Instagram. Vi er glade for å være en del av reisen og ser frem til å følge Husa Racing i fremtiden!

Husa Racing, en lidenskapelig aktør innenfor motorsport, har nylig tatt et nytt skritt inn i den digitale verdenen med lanseringen av deres nye nettside. Den nye nettsiden er bygget ved hjelp av Plenum CMS, representerer ikke bare en online tilstedeværelse, men en fullstendig integrert opplevelse for motorsportentusiaster.

Prosjektet startet med møter og gjennomgang av trådskisser og prototyper. Etter å ha vært aktive på sosiale medier, ønsket de å utvide deres digitale tilstedeværelse med en ny nettside. Målet var å sikre at nettstedet ikke bare var visuelt tiltalende, men også intuitivt og funksjonelt. 

Nettsiden er optimalisert med en integrasjon mot Instagram, som effektivt muliggjør direkte deling av Instagram-øyeblikk.

 

Denne funksjonaliteten gir nettsiden en dynamisk og levende karakter, samtidig som den forbedrer brukeropplevelsen ved å gjøre delingsprosessen raskere og mer sømløs.

 

 

Gjennom denne integrasjonen kan besøkende se ferske bilder og videoer direkte fra teamets aktiviteter, enten det er adrenalinfylte øyeblikk fra driftingbanen, iskjøringens eleganse, simulatortrening eller spennende øyeblikk fra asfaltracing.

For Husa Racing er motorsport mer enn bare en konkurranse – det er en livsstil. Historien om Edward, som startet sin reise som racerkjører allerede som seksåring i en gokart, er en inspirasjon for mange. Hans lidenskap for drifting ble ytterligere drevet frem i 2022 da han, som 15-åring, tok rattet på en BMW E46 Compact med en imponerende V8-motor som yter 210 hestekrefter på hjulene.

 

 

Men Edward er ikke bare en drifter; han er også en ivrig simulatorfører. Han deltar i både EM og VM i simdrifting. Nå, med sin nye Nissan 200sx med hele 1000 hestekrefter under panseret, tar Edward steget opp til PRO-klassen i både norske og europeiske konkurranser. Dette markerer begynnelsen på en ny fase i Husa Racing sin satsing.

 

Ta en titt på den nye nettsiden www.husaracing.no