Enfinity og Marit Strømøy - full fart fremover!


Publisert

Enfinity og Marit Strømøy har vært samarbeidspartnere i mange år og spesielt spennende er det i år, Marit satser stort på ny båt og ny motor.

Strømøy Racing er det første teamet i verden i Formel 1 båt som går over til en ny, høyteknologisk og mer miljøvennlig motor. En helt ny båt og motor er bygget, montert og testet. Nå er det klart for konkurranse, og nysgjerrigheten og forventningene er store.

Dette er vår største satsning noensinne. Det blir utrolig spennende å se hvordan vi ligger an i forhold til konkurrentene

Marit Strømøy

Enfinity har vært med som sponsor til Marit i mange år og vi har også laget nettsiden hennes som er sentral i satsningen både som F1 fører, artist og foredragsholder. Nå blir det ekstra gøy å se hvordan satsningen på ny båt og motor gir resultater.

Marit og Bjørn Kaare foran den nye båten
Marit og Bjørn Kaare foran den nye båten

Prosjektet med ny båt og motor startet for ca et år siden da Marit og hennes team ble invitert til USA av motor-produsenten Mercury for å teste en ny 4-takts Formel 1 motor. Motoren har ny teknologi og blant annet flere sylindre. Med dette kom også økt vekt og høyere tyngdepunkt og F1 sirkuset var veldig skeptiske til denne overgangen. - Forandring er alltid utfordrende, men det skiller 20 år i teknologi mellom de to motorene. For 20 år siden hadde de færreste av oss mobiltelefoner. Det sier seg selv at verden går videre, hevder Marit.

Slik er det også i bransjen til Enfinity, store endringer som gjør at vi må tilpasse oss og lære nye teknologier, endre fokus og finne nye markeder.

 

Vi kjenner oss veldig igjen i Marit, jakten etter å bli bedre, levere på toppnivå og ikke minst full fart fremover!

Bjørn Kaare Bøe, daglig leder Enfinity

Den nye båten, med Enfinity sin logo

Vi ønsker Marit lykke til i de kommende VM rundene, det blir veldig gøy å følge utviklingen på ny båt og motor.